Articole . Resurse . Inspiratie

Dincolo de procesele de recrutare

Daca pe termen scurt recrutarea este raspunsul, pe termen lung, care este solutia pentru a avea o echipa constant performanta? Citeste continuarea articolului.

13 abilitati transferabile in profesia de recrutor

Abilitatile transferabile sunt garantia succesului intr-o piata a muncii din ce in ce mai dinamica, asigurand ceea ce numim azi angajabilitate. Citeste continuarea articolului.

4 provocari ale unui consilier de cariera in epoca moderna

Lumea post-moderna se defineste printr-un grad tot mai inalt de complexitate si instabilitate.  […].Citeste continuarea articolului.

Testimoniale

 • Un curs extrem de util din perspectiva de people manager, am fost incantata de aceasta experienta care ma va ajuta in job-ul actual in interactiunea cu echipa mea. Un curs ce mi-a adus o redescoperire de sine si o calatorie minunata in lumea consilierii de cariera.

  Irina, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Schimbarea carierei a fost cea care m-a adus in contextul in care pot lucra pentru oameni si pot construi programe dedicate dezvoltarii. Cunoasterea experientilala a fost dublata de cea teoretica dobandita in Cursul de consiliere in cariera GCDF. Acesta a fost cel care m-a ajutat sa ii pot sustine pe ceilalti pe drumul deciziilor profesionale.

  Raluca, Serie 2014. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul GCDF a fost o punte catre mine si catre studiile mele universitare. Acum imi continui firesc cariera in psihologie si in domeniul consilierii in cariera. Am acumulat organic cunostintele, intorcandu-ma astfel la mine si la lucrurile care ma pasioneaza.

  Ioana, Serie 2013. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul de Consilier in Cariera a fost o experienta de invatare ce depaseste transferul de informatii si deprinderea unor abilitati. Modalitatile multiple de invatare, de la prezentari, la exercitii realizate in sala de curs, dar si pe cont propriu, precum si posibilitatea de a exersa procesul de consiliere sub supervizare asigura intelegerea activitatii din multiple perspective, imprimarea in memorie si mai ales transferul in realitate al cunostintelor acumulate.

  Mihaela, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Am terminat Cursul GCDF acum un an de zile si viata mea s-a schimbat simtitor. Am ajutat cateva persoane in cariera lor, iar acest lucru a fost un lucru folositor si pentru mine in viata profesionala. Este placut sa consiliezi persoane in viata lor profesionala si sa vezi rezultatele muncii tale.

  Valentin, Serie 2015. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Contactul meu cu APT a fost si la inceputul carierei mele (atunci cand am fost selectata printr-un proces de recrutare extraordinar de bine bine pus la punct) si acum cand ne-am intalnit ca si colaboratori intr-un priect foarte amplu de calificare si evaluare pentru consultantii de vanzari. Tot acest proiect  s-a derulat sub auspiciile unei colaborari deosebite, creative, de un inalt profesionalism care au dus la o acumulare de cunostinte de ambele parti. Am invatat foarte mult de la ei si m-au ajutat sa ma dezvolt pe parcursul anilor. Ii recomand cu cea mai mare caldura si incredere si pentru echipa pe care o au si pentru proiectele pe care le-au dezvoltat.

  Ariadna Totoescu, Manager Proiect Training & Development, Mercedes-Benz Romania

 • Cu mare placere recomand serviciile de organizare si livrare a unui Centru de evaluare oferite de catre compania APT Resources & Services SRL. In cadrul unui demers intern de identificare a talentelor din organizatie am apelat la serviciile APT pentru a construi un Centru de evaluare centrat pe 4 directii principale: ”Cunoștinte de afaceri”, ”Orientare catre client”, ”Orientare catre rezultate si performanta” si ”Leadership”.
  Pe parcursul acestui proiect, echipa APT implicata, a inteles nevoile noastre si a dat dovada de profesionalism si expertiza. Recomand cu mare caldura serviciile APT, ca un partener de incredere si pe care va puteti baza planurile de viitor.

  Andreea Axenie, Manager EMEA Sales Operations, Hewlett Packard Romania

 • Am inceput acest curs cu scopul obtinerii competentelor necesare pentru a imi schimba orientarea in cariera, iar rezultatul a fost mult peste asteptarile mele. Dincolo de faptul ca am primit o metodologie complexa si structurata necesara pentru consilierea in cariera, am realizat ca mi-am schimbat modul de a percepe si a comunica in viata personala. Sunt mult mai atenta la nevoile celor din jur, ascult efectiv oamenii dincolo de reactiile lor emotionale, am invatat arta de a pune intrebari, si cea mai frumoasa parte este ca am inceput sa ofer sfaturi din ce in ce mai rar. Apreciez dedicatia, rabdarea, energia radianta si intreg suportul Slavitei Carmazan pe tot parcursul cursului.

  Multumesc!

  Iulia Marchitan, Freelancer

 • Cursul de Consiliere in Cariera oferit de APT Evolution nu este doar foarte bine structurat si organizat, dar este si sustinut de specilisti redutabili in domeniu. Cursul oferit de APT este unul dintre putinele cursuri locale dupa a caror absolvire esti suficient de pregatit incat sa poti practica si chiar sa poti transforma practica in acest domeniu intr-o sursa de venit.

  Luminița Keleș, Employer Branding Manager, JTI

 • Apeland la specialistii APT, primesti solutia potrivita, raspunsul dat cu responsabilitate, iar calitatea serviciilor la standard de excelenta in afaceri.

  Corina Șișcă, Director Resurse Umane, Volksbank Leasing România

Pin It on Pinterest

SOLICITA DETALII

Nume, Prenume*

Email*

Telefon*

[hidden training_dorit "post_title"]

Mesaj

* câmp obligatoriu