Povestea si viziunea

Ariile de business APT Group

Am pornit la drum in anul 1994 fiind intre primele companii de servicii de resurse umane din Romania. De-a lungul anilor, am evoluat in mod natural si ne-am extins aria de servicii si de competenta pentru a satisface nevoile mediului de afaceri in continua schimbare. Astfel ne sustinem clientii in procesele si activitatile lor de business din ce in ce mai ample.

Furnizor de servicii de resurse umane cu mai multe arii de business, APT Group ofera programe de training si dezvoltare, consiliere in cariera, servicii de recrutare si executive search, payroll, comunicare si marketing precum si software-as-a-service (SaaS), pentru a asigura maxima eficienta a proceselor de resurse umane si un net avantaj competitiv.

Apt Evolution este aria de business care se adreseaza proceselor de dezvoltare sustinand atat companiile prin gama larga de servicii de training cat si persoanele care isi doresc sa faca urmatorul pas in cariera.

Noi credem ca oamenii stau in centrul organizatiilor si ei sunt cei care le dezvolta. Sustinand procesele de cunoastere si dezvoltare ale angajatilor cream contexte in care evolutia si dezvoltarea sunt principalele valori. Initial ale angajatilor, ulterior ale unui business sustenabil si complex.

Cum aducem valoare procesului de lucru

1. IDENTIFICAM

Avem in vedere identificarea corecta a necesarului de dezvoltare al unei echipei utilizand programe variate.

2. PROPUNEM

In functie de situatiile identificate propunem solutii.

3. IMPLEMENTAM

Solutiile propuse le punem in aplicare avand in vedere obiectivele de dezvoltare ale capitalului uman.

4. ANALIZAM REZULTATELE

Prin evaluarea obiectivelor atinse, follow up si coaching ne asiguram ca obtinem rezultate optime.

Pin It on Pinterest

SOLICITA DETALII

Nume, Prenume*

Email*

Telefon*

[hidden training_dorit "post_title"]

Mesaj

* câmp obligatoriu