Devino Consilier in Cariera acreditat ANC

Nu rata ocazia de a participa la a 23-a editie a Programului de Formare "Consilier in Cariera" acreditat ANC

0
Cursuri de Consilier organizate
0
Consilieri formati
0
Sesiuni de consiliere in cariera

Cui se adreseaza ?

Personalului de resurse umane

Consilierilor scolari sau universitari

Profesorilor din scoli sau universitati

Managerilor sau team leaderilor

Specialistilor dornici de schimbarea carierei

Celor interesati de joburi pe fonduri europene

De ce sa participi?

Program certificat ANC

Programul se finalizeaza cu certificare ANC. Dupa absolvirea examenului final, cursantii vor primi Certificatul ANC recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, Cod COR 242306 (Consilier de informare si orientare privind cariera).

Program certificat TUV Rheinland

Programul este certificat TUV Rheinland. Pentru a obtine aceasta certificare, vei mai sustine inca un examen si vei achita o taxa de 100 eur (in plus fata de pretul cursului)

Proces real de consiliere

Fiecare participant va sustine un proces real de consiliere in cariera de 5-7 sedinte. Astfel, cursul se bazeaza si pe componenta de invatare experientiala.

Supervizare individuala

Pe tot parcursul programului de formare fiecare cursant va beneficia de supervizare si ghidare din partea trainerului, atat in procesul de consiliere, cat si in rezolvarea exercitiilor.

Exercitii practice

In 60% din timp vei pune in practica aspectele teoretice prezentate la curs. De la jocurile de rol si exercitiile de grup pana la prezentari si teme individuale, acum ai ocazia sa experimentezi invatarea prin aplicarea directa a tehnicilor invatate.

Pachet de instrumente

Pe parcursul training-ului vei descoperi cele mai eficiente teste si metode de evaluare in procesul de consiliere. In plus, vei pleca de la curs chiar cu un set intreg de instrumente pe care sa le utilizezi in cadrul proceselor viitoare.

Oportunitati de angajare

Consiliaza elevi, studenti sau tineri angajati in cadrul proiectelor pe fonduri europene sau a celor intermediate de ONG-uri dedicate dezvoltarii carierei. Adu plus valoare profilului tau profesional ca L&D Consultant, Talent Managmement Specialist, Recruiter sau HR Manager.

Comunitate de consilieri

Ai ocazia sa faci parte dintr-o comunitate de consilieri, care sunt la curent cu noile tendinte si oportunitati din domeniu si cu care poti sa faci schimb de informatii si expertiza. Vei putea sa apelezi la ei cu incredere si te vei putea baza pe un raspuns la intrebarile aparute pe parcursul carierei tale.

Rol cu impact in societate

„Consilierul este cel care ne invata sa pescuim singuri in loc sa primim pestii de-a gata, pentru ca dupa ce ii terminam de mancat sa nu ne mai fie teama ca vom muri de foame.” Practic, vei avea ocazia sa contribui la fericirea celor care isi doresc sa evolueze profesional.

Vrei sa afli mai multe detalii?

Nu esti convins ca acest curs ti se potriveste? Lasa-ne datele tale si noi vom reveni in cel mai scurt timp cu mai multe informatii!

Nume*

Telefon*

Email*

Ce ti-ar mai placea sa stii

Perioada

Octombrie 2019 - Ianuarie 2020

Investitie

500EUR

Locuri disponibile

8 locuri

Ore de formare

120 ore

Locatie

Str. Barajul Arges 41E, Bucuresti

Descopera tematica programului de formare

Intalnire de cunoastere

In cadrul acestei intalniri:

 • Va fi prezentat programul de formare
 • Se va stabili programul final al cursului

Modulul 1 *

 • Organizatii si comportament organizational
 • Procesul de comunicare. Tipuri si tehnici de comunicare.
 • Ascultarea activa: abilitate cheie in consiliere.

Modulul 2 *

 • Etapele procesului de consiliere.
 • Evaluarea in procesul de consiliere. Instrumente de evaluare.
 • Competente si Abilitati (transferabile).

Modulul 3 *

 • Piata muncii: notiuni si concepte.
 • Situatia la nivel global.
 • Evolutia pietei muncii.

Modulul 4 *

 • Procesul de luare a deciziei. Tehnici si metode.
 • Strategii de cautare a unui job. Interviul de angajare.

Modulul 5 *

 • Procesul de training si abilitati de prezentare.
 • Aspecte etice si legale in consilierea in cariera.

*Programul se desfasoara cu intalniri din 2 in 2 saptamani, vinerea 16:00-20:00 si sambata 9:00-17:00.

Fa cunostinta cu Slavita, trainerul programului de formare

Slavita Carmazan s-a alaturat echipei grupului de firme APT din anul 2004. Are o experienta de peste 10 ani in domeniul dezvoltarii resurselor umane si in prezent face parte din echipa departamentului de dezvoltare. In toate domeniile in care a activat profesional a avut un numitor comun: lucrul cu oamenii. Este ceea ce o motiveaza in fiecare zi si ii aduce satisfactii fara egal.

Descopera cum a fost la alte editii

 • Un curs extrem de util din perspectiva de people manager, am fost incantata de aceasta experienta care ma va ajuta in job-ul actual in interactiunea cu echipa mea. Un curs ce mi-a adus o redescoperire de sine si o calatorie minunata in lumea consilierii de cariera.

  Irina, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Schimbarea carierei a fost cea care m-a adus in contextul in care pot lucra pentru oameni si pot construi programe dedicate dezvoltarii. Cunoasterea experientilala a fost dublata de cea teoretica dobandita in Cursul de consiliere in cariera GCDF. Acesta a fost cel care m-a ajutat sa ii pot sustine pe ceilalti pe drumul deciziilor profesionale.

  Raluca, Serie 2014. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul GCDF a fost o punte catre mine si catre studiile mele universitare. Acum imi continui firesc cariera in psihologie si in domeniul consilierii in cariera. Am acumulat organic cunostintele, intorcandu-ma astfel la mine si la lucrurile care ma pasioneaza.

  Ioana, Serie 2013. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul de Consilier in Cariera a fost o experienta de invatare ce depaseste transferul de informatii si deprinderea unor abilitati. Modalitatile multiple de invatare, de la prezentari, la exercitii realizate in sala de curs, dar si pe cont propriu, precum si posibilitatea de a exersa procesul de consiliere sub supervizare asigura intelegerea activitatii din multiple perspective, imprimarea in memorie si mai ales transferul in realitate al cunostintelor acumulate.

  Mihaela, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Am terminat Cursul GCDF acum un an de zile si viata mea s-a schimbat simtitor. Am ajutat cateva persoane in cariera lor, iar acest lucru a fost un lucru folositor si pentru mine in viata profesionala. Este placut sa consiliezi persoane in viata lor profesionala si sa vezi rezultatele muncii tale.

  Valentin, Serie 2015. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Contactul meu cu APT a fost si la inceputul carierei mele (atunci cand am fost selectata printr-un proces de recrutare extraordinar de bine bine pus la punct) si acum cand ne-am intalnit ca si colaboratori intr-un priect foarte amplu de calificare si evaluare pentru consultantii de vanzari. Tot acest proiect  s-a derulat sub auspiciile unei colaborari deosebite, creative, de un inalt profesionalism care au dus la o acumulare de cunostinte de ambele parti. Am invatat foarte mult de la ei si m-au ajutat sa ma dezvolt pe parcursul anilor. Ii recomand cu cea mai mare caldura si incredere si pentru echipa pe care o au si pentru proiectele pe care le-au dezvoltat.

  Ariadna Totoescu, Manager Proiect Training & Development, Mercedes-Benz Romania

 • Cu mare placere recomand serviciile de organizare si livrare a unui Centru de evaluare oferite de catre compania APT Resources & Services SRL. In cadrul unui demers intern de identificare a talentelor din organizatie am apelat la serviciile APT pentru a construi un Centru de evaluare centrat pe 4 directii principale: ”Cunoștinte de afaceri”, ”Orientare catre client”, ”Orientare catre rezultate si performanta” si ”Leadership”.
  Pe parcursul acestui proiect, echipa APT implicata, a inteles nevoile noastre si a dat dovada de profesionalism si expertiza. Recomand cu mare caldura serviciile APT, ca un partener de incredere si pe care va puteti baza planurile de viitor.

  Andreea Axenie, Manager EMEA Sales Operations, Hewlett Packard Romania

 • Am inceput acest curs cu scopul obtinerii competentelor necesare pentru a imi schimba orientarea in cariera, iar rezultatul a fost mult peste asteptarile mele. Dincolo de faptul ca am primit o metodologie complexa si structurata necesara pentru consilierea in cariera, am realizat ca mi-am schimbat modul de a percepe si a comunica in viata personala. Sunt mult mai atenta la nevoile celor din jur, ascult efectiv oamenii dincolo de reactiile lor emotionale, am invatat arta de a pune intrebari, si cea mai frumoasa parte este ca am inceput sa ofer sfaturi din ce in ce mai rar. Apreciez dedicatia, rabdarea, energia radianta si intreg suportul Slavitei Carmazan pe tot parcursul cursului.

  Multumesc!

  Iulia Marchitan, Freelancer

 • Cursul de Consiliere in Cariera oferit de APT Evolution nu este doar foarte bine structurat si organizat, dar este si sustinut de specilisti redutabili in domeniu. Cursul oferit de APT este unul dintre putinele cursuri locale dupa a caror absolvire esti suficient de pregatit incat sa poti practica si chiar sa poti transforma practica in acest domeniu intr-o sursa de venit.

  Luminița Keleș, Employer Branding Manager, JTI

 • Apeland la specialistii APT, primesti solutia potrivita, raspunsul dat cu responsabilitate, iar calitatea serviciilor la standard de excelenta in afaceri.

  Corina Șișcă, Director Resurse Umane, Volksbank Leasing România

Vreau sa ma inscriu!

Nu rata ocazia de a deveni Consilier in Cariera acreditat ANC

Nume*

Telefon*

Email*

Te rugam sa ne spui cine ti-a recomandat cursul (doar daca este cazul).


Pin It on Pinterest