Programe de dezvoltare

Astazi organizatiie concureaza pe doua piete: una a produselor si serviciilor pe care le produc si una a talentelor, pentru a-i atrage si retine pe cei mai buni profesionisti. Succesul pe piata de business depinde din ce in ce mai mult de succesul pe piata talentelor. Un factor esential de succes pe aceasta din urma este preocuparea pentru instruirea si dezvoltarea profesionala a personalului, care, in organizatiile moderne, este privita ca o reala investitie.
Programele pot fi organizate si la sediul nostru unde avem toate dotarile necesare livrarii unui serviciu de calitate. De-a lungul timpului, am derulat o varietate larga de servicii, de la programe de orientare a noilor angajati, la programe adaptate, complexe, de durata, pentru imbunatatirea competentelor prin invatare experientiala.
none

Construirea unui program de dezvoltare presupune parcurgerea urmatoarelor faze:

DETERMINAREA MATRICEI DE COMPETENTE

In functie de obiectivul urmarit de catre ordonatorul de program, se stabilesc impreuna cu acesta/ se propun competentele care urmeaza a fi abordate prin programul de dezvoltare.
 
 

EVALUAREA NIVELULUI DE COMPETENTE

Utilizand instrumente de evaluare adaptate tipului de competente si obiectivului urmarit, se stabileste nivelul de dezvoltare al competentelor la inceputul programului.
 

CONFIGURAREA PROGRAMULUI DE DEZVOLTARE

Pe baza rezultatelor obtinute in urma evaluarii nivelului de competente, se stabilesc activitatile si continutul modulelor programului de dezvoltare.
 
 

STRUCTURAREA PLANULUI DE DERULARE A PROGRAMULUI SI A INSTRUMENTELOR NECESARE

In functie de tipul de business si disponibilitatea de program a participantilor, se construieste planul de derulare si se stabilesc instrumentele utilizate in procesul de invatare si dezvoltare.
 

EVALUAREA REZULTATELOR (FOLLOW UP)

Evaluarea rezultatelor obtinute cuprinde analiza temelor avute spre rezolvare de participanti pe parcursul programului si consolidarea rezultatelor obtinute.

Training & Workshop

Abilități Funcționale
Pregătire profesională
Comunicare
Management
Relații cu clienții
Recrutare
Vânzări și Negociere
Abilități Speciale
Dezvoltare personală
Toate cursurile
CURSURI OPEN
Abilitati de coaching
Training
Abilitati de negociere
Training
Arta adaptarii in afaceri
Training
Ascultarea activa
Training
Bazele managementului
Training
Gestionarea talentului pentru performanta
Training
Protectia datelor personale in HR
Specialist in recrutare - Program de formare certificat ANC
Managementul timpului
Training
Roluri personale si profesionale
Workshop
Asertivitate si proactivitate
Workshop
Stabilirea obiectivelor
Workshop
Creativitate in rezolvarea problemelor
Training
Persuasiune si influenta
Training
Cum abordam schimbarea
Workshop
Managementul conflictului
Training
Conflictul interior
Workshop
Inteligenta emotionala
Workshop
Managementul schimbarii
Training
Luarea deciziilor in pozitii non-manageriale
Workshop
Bazele managementului de proiect
Training
Bune maniere in afaceri
Training
Comunicare si negociere pentru buyeri
Training
Comunicarea prin E-mail
Training
Comunicarea in afaceri
Training
Gestionarea proceselor de recrutare
Training
Impact si rezultate prin comunicare
Training
Leadership
Training
Management prin obiective
Training
Networking & Relatiile de afaceri
Training
Prezentari de impact
Training
Managementul stresului
Training
Public Speaking
Training
Relatii eficiente cu clientii
Training
Satisfactia clientilor
Training
Simulare de conducere a afacerii
Training
Interviul de angajare - Instrument eficient de recrutare
Training
Abilitati esentiale pentru vanzari de succes
Training
Microsoft Project Management
Training
Consilier in cariera GCDF - Program de formare acreditat ANC și GCDF

Testimoniale

 • Un curs extrem de util din perspectiva de people manager, am fost incantata de aceasta experienta care ma va ajuta in job-ul actual in interactiunea cu echipa mea. Un curs ce mi-a adus o redescoperire de sine si o calatorie minunata in lumea consilierii de cariera.

  Irina, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Schimbarea carierei a fost cea care m-a adus in contextul in care pot lucra pentru oameni si pot construi programe dedicate dezvoltarii. Cunoasterea experientilala a fost dublata de cea teoretica dobandita in Cursul de consiliere in cariera GCDF. Acesta a fost cel care m-a ajutat sa ii pot sustine pe ceilalti pe drumul deciziilor profesionale.

  Raluca, Serie 2014. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul GCDF a fost o punte catre mine si catre studiile mele universitare. Acum imi continui firesc cariera in psihologie si in domeniul consilierii in cariera. Am acumulat organic cunostintele, intorcandu-ma astfel la mine si la lucrurile care ma pasioneaza.

  Ioana, Serie 2013. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Cursul de Consilier in Cariera a fost o experienta de invatare ce depaseste transferul de informatii si deprinderea unor abilitati. Modalitatile multiple de invatare, de la prezentari, la exercitii realizate in sala de curs, dar si pe cont propriu, precum si posibilitatea de a exersa procesul de consiliere sub supervizare asigura intelegerea activitatii din multiple perspective, imprimarea in memorie si mai ales transferul in realitate al cunostintelor acumulate.

  Mihaela, Serie 2016. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Am terminat Cursul GCDF acum un an de zile si viata mea s-a schimbat simtitor. Am ajutat cateva persoane in cariera lor, iar acest lucru a fost un lucru folositor si pentru mine in viata profesionala. Este placut sa consiliezi persoane in viata lor profesionala si sa vezi rezultatele muncii tale.

  Valentin, Serie 2015. Curs de Consiliere in cariera GCDF

 • Contactul meu cu APT a fost si la inceputul carierei mele (atunci cand am fost selectata printr-un proces de recrutare extraordinar de bine bine pus la punct) si acum cand ne-am intalnit ca si colaboratori intr-un priect foarte amplu de calificare si evaluare pentru consultantii de vanzari. Tot acest proiect  s-a derulat sub auspiciile unei colaborari deosebite, creative, de un inalt profesionalism care au dus la o acumulare de cunostinte de ambele parti. Am invatat foarte mult de la ei si m-au ajutat sa ma dezvolt pe parcursul anilor. Ii recomand cu cea mai mare caldura si incredere si pentru echipa pe care o au si pentru proiectele pe care le-au dezvoltat.

  Ariadna Totoescu, Manager Proiect Training & Development, Mercedes-Benz Romania

 • Cu mare placere recomand serviciile de organizare si livrare a unui Centru de evaluare oferite de catre compania APT Resources & Services SRL. In cadrul unui demers intern de identificare a talentelor din organizatie am apelat la serviciile APT pentru a construi un Centru de evaluare centrat pe 4 directii principale: ”Cunoștinte de afaceri”, ”Orientare catre client”, ”Orientare catre rezultate si performanta” si ”Leadership”.
  Pe parcursul acestui proiect, echipa APT implicata, a inteles nevoile noastre si a dat dovada de profesionalism si expertiza. Recomand cu mare caldura serviciile APT, ca un partener de incredere si pe care va puteti baza planurile de viitor.

  Andreea Axenie, Manager EMEA Sales Operations, Hewlett Packard Romania

 • Am inceput acest curs cu scopul obtinerii competentelor necesare pentru a imi schimba orientarea in cariera, iar rezultatul a fost mult peste asteptarile mele. Dincolo de faptul ca am primit o metodologie complexa si structurata necesara pentru consilierea in cariera, am realizat ca mi-am schimbat modul de a percepe si a comunica in viata personala. Sunt mult mai atenta la nevoile celor din jur, ascult efectiv oamenii dincolo de reactiile lor emotionale, am invatat arta de a pune intrebari, si cea mai frumoasa parte este ca am inceput sa ofer sfaturi din ce in ce mai rar. Apreciez dedicatia, rabdarea, energia radianta si intreg suportul Slavitei Carmazan pe tot parcursul cursului.

  Multumesc!

  Iulia Marchitan, Freelancer

 • Cursul de Consiliere in Cariera oferit de APT Evolution nu este doar foarte bine structurat si organizat, dar este si sustinut de specilisti redutabili in domeniu. Cursul oferit de APT este unul dintre putinele cursuri locale dupa a caror absolvire esti suficient de pregatit incat sa poti practica si chiar sa poti transforma practica in acest domeniu intr-o sursa de venit.

  Luminița Keleș, Employer Branding Manager, JTI

 • Apeland la specialistii APT, primesti solutia potrivita, raspunsul dat cu responsabilitate, iar calitatea serviciilor la standard de excelenta in afaceri.

  Corina Șișcă, Director Resurse Umane, Volksbank Leasing România

Ce servicii te-ar mai putea interesa

Consiliere in cariera

Un proces structurat de consiliere in cariera optimizeaza timpul dedicat cunoasterii si dezvoltarii.

Centre de Evaluare si Dezvoltare

Utile in identificarea potentialului angajatilor, in recrutare si selectie precum si in planificarea organizationala.

Evaluare 360

Un mod simplu si usor de a culege si analiza feedback-ul multi-sursa 360.


Pin It on Pinterest

SOLICITA DETALII

Nume, Prenume*

Email*

Telefon*

[hidden training_dorit "post_title"]

Mesaj

* câmp obligatoriu