Resurse

Cursul „Specialist in recrutare”– cum a fost primul episod al aventurii?

Am dat startul la inscrieri pentru Modulul 2 – Tehnici de recrutare si selectie al Cursulului „Specialist in recrutare” certificat ANC. Citeste continuarea articolului.

Cariera carierelor: de ce sa devii consilier in cariera

Cele mai bune cariere izvorasc din adancul fiintei noastre, scotandu-ne la lumina cele mai puternice imbolduri si aspiratii. Citeste continuarea articolului.

4 tendinte moderne pentru specialistii in formare si dezvoltare profesionala

Experti in dezvoltare profesionala, furnizori de servicii de dezvoltare, evoluati in ritm cu vremurile si orientati-va eforturile spre: Citeste continuarea articolului.

Dec, 08, 2016

  Diverse

0

6 sfaturi pentru un team building de succes

Team buildingul nu este doar un trend, nici distractie gratuita, nici o scuza de a mai parasi incintele apasatoare ale birourilor. Citeste continuarea articolului.

Spune adio activitatilor cu valoare scazuta!

Care sunt cele mai potrivite momente pentru a initia o operatiune de decantare? Cum poti elimina efectiv activitatile cu valoare scazuta? Citeste continuarea articolului.

Schimbarea carierei | 5 mituri de care ar trebui sa uitam (partea a II-a)

Afla ce trebuie sa iei in considerarea cand balanta de putere dintre candidat si angajator se inclina decisiv in favoarea primului. Citeste continuarea articolului “Schimbarea carierei”.

1 2 3 4